Tedträningar

Jo, ni minns ju att jag frågade om någon var intresserad av att träna för Ted. Och det var det ju en hel del folk som var ;)
Så mamma ringde Ted och frågade när han hade möjlighet att komma. Då sa han att han vill ju inte komma upp bara en gång och sen inte igen.
Han har ju träningar både över Sverige, nere i Europa och i USA som han åker till regelbundet, och då blir det ju lite halvt onödigt att pallra sig till Wången en gång och träna ryttare som bara ville "prova" och sen slutar dom och tränar för en annan tränare.
Då blir det ju ganska meningslöst och inte ens han kan väl göra några fantastiska ryttare på en enda helg.



Så blir det något så måste ryttarna vara beredd att träna minst 4-5 gånger och då blir det i så fall efter jul eller i vår någon gång eftersom han har hela hösten fullbokad.
Men jätteroligt om det blir av!

Och mitt råd är, att om ni bara vill prova att träna för Ted innan ni bestämmer er så ska ni åka till Näset och vara med på en träning.
Det är absolut värt att testa innan man bestämmer sig för om man vill börja rida för honom, och vi kommer ju inte att ta upp Ted till wången om ryttarna bara vill prova rida en gång.
Alltså, kan ni tänka er att köra till Sundsvall och prova träna en gång?

Om ni fortfarande då vill fortsätta träna för honom, då kommer vi göra allt vi kan för att få upp honom regelbundet på Wången.
Hoppas verkligen på det i alla fall! :D



Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag är väldigt sugen på att testa att träna för honom. Vet du om han har nån träning på näset framöver? Hur ofta brukar han komma dit? :D

2011-09-05 @ 20:52:38
URL: http://amandahopp.blogg.se/
Postat av: emma göransson

Jag vill!!!!:D<3

2011-09-06 @ 12:01:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0