Skadad ponny men laddad häst!

Eftersom Yankee kändes så himla knepig i helgen och dessutom var väldigt stel när jag skulle trimma i tisdags så blev det hästkliniken i går. Böjde och hade oss och det visade sig mycket riktigt att han var halt, så nu är han behandlad och står på boxvila!
Tokigt av honom att inte börja stanna när han har ont, men som tur är så visade han det på andra sätt. Annars är det ju lätt att man nöter vidare och inte fattar att hästarna är halta.
 
Så ja, vi kommer nog inte i gång igen förrän oktober så det blir lite strykningar. Men då det inte är en så allvarlig hälta så ska vi nog kunna hoppa ett par tävlingar i oktober, om han känns bra igen dvs.
Men nog om det.
 
För Kerrie är verkligen på uppgång! Hon känns gudomligt fin just nu, otroligt fin på backen och börjar hoppa bättre och bättre för varje tävling. Klart man blir sugen att kliva upp på 1.10 då det verkligen kändes plättlätt med 1.05 men man måste ju ha i åtanke att hon bara har blivit riden sen i julas.
Sen så råkar den stackaren ha en glad amatör på ryggen, så det gör ju inte saken bättre ;)
 
 
Så vi rullar på med 1m i år och sen bygger vi massamassa styrka under vintern så att vi kanske kan få hoppa 120 nästa sommar. I nuläget känns det långt i från omöjligt i alla fall!
Haha, sen måste jag erkänna att jag är riktigt otålig just nu... Vill så himla gärna börja hoppa lite högre klasser, men man kan faktiskt inte skippa grunderna. Varken jag eller hästarna är redo för några höjder, så det är bara att nöta på 1m-1.10 tills det sitter som berget!
 
Men sammanfattningsvis så är allihopa i stallet taggade (utom möjligen stackars Yankee) och det ska bli väldigt roligt att avsluta säsongen med fina resultat (hoppas vi) ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0