Hopphopp

Var på träning idag, åh, jag tror allt har släppt nu! Hon stannade bara tre gånger denna träning. Vanliga fall brukar det vara typ .. hundra gånger till, haha.
Hon gick med mycket bjudning och var allmänt gullig, haha.
Just nu taggar jag inför lördag, jag ska ju faktiskt gå nolla! :)
Tror att dethär kommer bli ruggigt bra, jag och Pärlan har faktiskt 4 år kvar tillsammans!
Såhär ser vi ut på lördag i alla fall! :) Tror ni det blir bra? :D

Kommentarer
Postat av: Jennie Ohlson

Asså anna, du är så jävla bra! Jag började läsa eran blogg för att det gick åt skogen med min medryttarhäst, hon var PRECIS som pärlan (vägrade dock inte på hinder) men i övrigt var hon EXAKT som pärlan! Sedan började jag läsa eran blogg, och du skrev att du skulle testa HTB (eller vad det var för ngt) och jag bestämde mig för att prova det och igår (torsdag) så hoppade vi 80 cm utan problem. Visst hon rev tre gånger men va fan spelar det för roll hon HOPPADE iallafall!

2011-08-19 @ 07:20:56
Postat av: Jennie Ohlson

Asså anna, du är så jävla bra! Jag började läsa eran blogg för att det gick åt skogen med min medryttarhäst, hon var PRECIS som pärlan (vägrade dock inte på hinder) men i övrigt var hon EXAKT som pärlan! Sedan började jag läsa eran blogg, och du skrev att du skulle testa HTB (eller vad det var för ngt) och jag bestämde mig för att prova det och igår (torsdag) så hoppade vi 80 cm utan problem. Visst hon rev tre gånger men va fan spelar det för roll hon HOPPADE iallafall! Anna du ska veta att jag ser upp till dig! Det går så jävla bra nu både för mig och dig med DIN betod HTB! Så jävla grym e du! Jag önskardig all lycka till på lördag, jag håller både tummar & tår och kommer säkert sitta bänkad för att se resultatet här på bloggen! ;')



Kram Jennie!

2011-08-19 @ 07:22:13
Postat av: Johanna

Jätte snygg outfit! :D

2011-08-19 @ 11:58:08
URL: http://teamjw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0