Frågan



Tror ni att talang är nödvändigt för att bli en framgångsrik ryttare?
Eller kan man lyckas även om man inte har ett uns begåvning?


Kommentarer
Postat av: Danai

ALLTSÅ DET HÄR ÄR JU LÄSKIGT. Satt nyss och skrev ett inlägg om talang och tog en paus för att kolla in lite bloggar, och så hittar jag den här frågan. CREEPY.



Men iallafall, jag tror absolut att det krävs talang. Man måste ha den där känslan och feelingen när man rider, den som gör att man vet vilken häst som behöver vad. Man kan komma långt bara på "teori" också, men för att bli riktigt, RIKTIGT bra krävs talang, om man frågar mig :)



DOOOOCK finns det ju ett praktexemplar på någon som inte har talang för ett enda öre och tävlar internationellt på storhäst och det är Roger Yves-Bost. FYSATAN vad illa det ser ut, jag hatar verkligen hans ridning, usch.



om ni inte tror mig: http://www.youtube.com/watch?v=mj2AAeL8Eyg

2011-09-14 @ 19:19:21
URL: http://doverholtdanai.blogg.se/
Postat av: fredrika

jag tror att en viss talang är viktig, men också att ha bra förutsättningar: pengar som leder till att man kan tävla, träna och utvecklas och kanske ha en egen häst att träna på.

Men viktigt är nog viljan, utan den skulle nog ingenting funka

2011-09-14 @ 20:37:00
Postat av: elin

man kan aldrig bli bättre än sin häst... så ja hästen avgör MKT om vilka klasser och resultat man har. men man msåte ändå i slutändan ha talang och kunskap för att nå hela vägen till toppen! Finns ingen genväg, i slutändan är det dom som har talang som lyckas, men somsagt tur, bra hästar och träning spelar stor roll oxå!

2011-09-15 @ 16:23:42
Postat av: Alina

alltså , jag tror man måste ha en viss mentalitet för att kunna bli bäst . inte direkt vara överbegåvad med allt , typ mvg i alla ämnen , kan allt osv , utan en speciell mentalitet som inte går att sätta ord på , och som man skulle kunna kalla för talangfullt . svår fråga egentligen haha !

2011-09-16 @ 13:54:00
URL: http://nattstad.se/alinaosterstrom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0